Wednesday, February 21, 2018

 Tabla - Percuție  APK Download

Tabla - Percuție APK

80 from - 88.557 People

Android Apps and Games Downloader - APK Free - - - - - - - - - -
Title: Tabla - Percuție
Author: Kolb Apps
Latest Version: 4.0 sau o versiune ulterioară
Last Update: 29 mai 2017


Download Tabla - Percuție APK from Kolb Apps last update 29 mai 2017 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la kolbapps[@]gmail.com Politica de confidențialitate Kolb Apps Avenida Anita Garibaldi, 850 Sala 813 Torre B Cep 80.540-180 Curitiba - Paraná - Brasil

Tabla - Percuție Vrei să înveți cum să joci percuția indiană mistică? Îmbunătățiți-vă tehnica cu cea mai bună experiență în aplicații. De la același dezvoltator de REAL DRUM, REAL GUITAR, REAL PERCUSSION și FUNK BRASIL. Faceți cunoștință cu TABLA: cea mai bună și cea mai completă aplicație Android gratuită de pe Google Play.

Super simplu de utilizat! Aplicația simulează un kit de percuție indian real pe ecranul telefonului / tabletei. Pentru a juca, pur și simplu atingeți degetele pe tampoane și sunetul instrumentului se joacă simultan. O aplicație distractivă, ușor de utilizat și ușor. Ideal pentru oricine dorește să studieze sau să cânte percuție fără a face prea mult zgomot sau a lua prea mult spațiu.

Tabla este un instrument muzical de percuție hindus, folosit pe scară largă în India, de obicei în muzică devoțională sau meditativă. De asemenea, cunoscut sub numele de percuție arabă, darbukkah, darbouka sau dumbak.

De asemenea, nu trebuie să știți cum să jucați Tabla! Aplicația vine cu 10 lecții de ritm cu un tutorial pentru a învăța să jucați. De asemenea, vine cu 9 bucle super cool pentru a juca împreună ca: Sarod, Sitar și Tanpura. Și chiar vă permite să urmăriți muzica live.

Realizat pentru bateristi, percutionisti, muzicieni profesionisti, amatori sau incepatori. Ușor de folosit! Jucați oricând și testați-vă abilitățile cu un set super real!

Consultați detaliile TABLA APP:
- Multitouch exclusiv
- 12 tampoane
- Calitatea sunetului Studio
- 10 exemple de ritmuri super-distractive cu tutorial
- 9 stiluri de super-bucle pentru a juca de-a lungul
- Modul de înregistrare
- Kit de percuție de înaltă fidelitate
- Exportați înregistrările MP3
- Funcționează în toate rezoluțiile ecranului - Telefoane mobile și tablete (Imagini HD)
- Cerere gratuită
- Ușor de folosit
- Manipulare simplă
- Faceți un HIT și deveniți o legendă!
- Touch & play!
        
INSTRUIȚI CU TUTORIILE
Suntem muzicalizați lumea! Este foarte ușor să înveți cum să joci lecțiile din tablă. Doar urmați sfaturile. Să mergem la tribunale:

- Atingeți pictograma albastră (redare), apoi alegeți fila Lecții și alegeți o lecție.
- Apăsați pictograma purpurie și în câteva secunde începe tutorialul. Uită-te pe ecran pentru "Ascultați" ca ritmul inițial de jucat.
- Când a fost afișat "Start", atingeți plăcuțele roz și urmați lecția. Mult noroc!

EXCLUSIVE MULTITOUCH
Cu un joc diferențiat, suprapunerile noastre vă permit să jucați mai multe instrumente în același timp, fără niciun decalaj audio. Haide! Touch & play!

SUPER LOPURI
Redați-vă împreună cu nouă bucle superbe și distractive. Instrumente precum Sarod, Sitar și Tanpura pentru o experiență de percuție mai realistă.

TESTEȚI TALENTUL TĂU
Haideți și jucați cu cea mai completă aplicație gratuită mistică și magică Android pentru mobil. Alăturați-vă uneia dintre cele mai mari comunități ale fanilor din Tabla. Arătați-vă talentul pentru prieteni și familie. Au milioane de fani din întreaga lume.
        
Aplicația este gratuită, dar puteți elimina toate anunțurile achiziționând o licență!
        
Încercați cea mai bună și cea mai completă percuție indiană! Cea mai simplă aplicație Google Play de folosit!

------
This description was generated by Google automatic translator. If you would like to help with the correct translate of this description, please write to rodrigokolb[@]gmail.com

Screenshot Tabla - Percuție APK

 Tabla - Percuție APK Cover Tabla - Percuție APK Cover Tabla - Percuție APK Cover Tabla - Percuție APK Cover Tabla - Percuție APK Cover Tabla - Percuție APK Cover Tabla - Percuție APK Cover Tabla - Percuție APK Cover Tabla - Percuție APK Cover Tabla - Percuție APK Cover
4.5 stars based on 77697 reviews
web hit counter