Sunday, February 18, 2018

 Ramboat - Jumping Shooter Game  APK Download

Ramboat - Jumping Shooter Game APK

87 from - 108.530 People

Android Apps and Games Downloader - APK Free - - - - - - - - - -
Title: Ramboat - Jumping Shooter Game
Author: Genera Games
Latest Version: 4.0.3 sau o versiune ulterioară
Last Update: 2 februarie 2018


Download Ramboat - Jumping Shooter Game APK from Genera Games last update 2 februarie 2018 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la indiesupport[@]generagames.com Politica de confidențialitate Calle Cardenal Bueno Monreal Número 50, planta 2º, puerta 1 41013 Sevilla

Ramboat - Jumping Shooter Game Ramboat: Shoot and Dash îmbină în mod unic genurile jocurilor arcade, shooter și runner, producând cel mai bun joc de acțiune frenetică și aventuri nesfârșite. Ajutați-l pe Mambo și trupa lui nebună de eroi să scape de sute de dușmani, sărind și evitând cât mai repede posibil pe spatele unora dintre cele mai pitorești meșteșuguri, în timp ce armează arme extrem de puternice. Îți place să fugi și să sari? Ești dependent să sari și să tragi? Atunci vei iubi Ramboat!

Descărcați Ramboat: Trageți și îndreptați acum pe mobil sau tabletă complet GRATUIT!

Supraviețuiți unei armate de soldați, parașutiști, lansatoare de rachete și submarine inamice, evitați grindina de gloanțe în timp ce sari și câștigați dușmanii. În timpul alergării, obțineți upgrade-uri de putere pentru a vă mări puterea de foc și a colecta monede pentru a vă îmbunătăți armele, navele și statisticile.

Evadarea ta începe, dar vrăjmașii voștri nu vă vor lăsa să plecați ușor ... Cu mișcări simple ale degetului dvs. va trebui să evitați un număr infinit de gloanțe și să câștigați armata inamică în războiul dvs. spre mântuire.

Înarmați de la cap până în picioare, veți naviga rapid prin apele cele mai periculoase. Îmbunătățiți viteza și barca cu aurul pe care îl câștigați în fiecare luptă și deveniți eroul pe care la așteptat echipa dvs. militară.

Salt sau scufundare, înainte sau înapoi, ce se întâmplă dacă activăm timpul bulletului? În timpul războiului, totul merge! Simțiți ritmul veziculei și căldura bătăliei din mâinile voastre. Împușcați toate scenariile cu eroul dvs. preferat și rezistați fiecărei provocări cu putere. Nu ați mai văzut vreodată un astfel de joc shooter interesant și amuzant!

Care este cea mai mare combinație pe care o puteți obține? Finalizați toate misiunile și provocările pentru a vă mări rangul militar!

Caracteristici joc:

MISIUNI ȘI ETAPE ORIGINALE
Rush prin etape incredibile de +9 care cresc dificultatea și distracția. Cel mai bun joc de shooter nesfârșit!
Sute de questuri și misiuni! Completați cât de multe puteți pentru a câștiga monede pentru a cumpăra unelte noi în armura și a câștiga exp pentru a vă ridica nivelul și gradul dvs. militar.
Toni de realizări ascunse au fost recompensați cu o medalie de onoare. Poți să deblochezi toate medaliile și să fii cel mai bun soldat printre prietenii tăi?

PUTERNIC ARSENAL
Deveniți un războinic și trageți +7 arme puternice, cum ar fi rachete homing, mitralieră, aruncător de flăcări, pistol clasic, laser și mai mult!
Îmbunătățiți armele și creșteți puterea lor, viteza de fotografiere ... Boost puterea de foc și loviți liniile inamice!
Încercați +15 minunate gadget-uri și du-te la război complet echipat! Ați activat vreodată mișcare lentă pentru a aduce victorie tuturor dușmanilor?

COLECTAREA TOATE CARACTERE ȘI LOCURI
Încercați +12 membri de bandă unice, fiecare cu echipamentul și abilitățile lor speciale.
Cursa cu 12 bărci rapide și puternice cum ar fi un iaht de lux, o navă de pirat ... sau un rechin! Puteți să le colectați pe toate?

MODURI FUNNY GAME
Aventură clasică cu stil ARCADE cu răsuciri originale. Ultimul rulant fără sfârșit.
Jucați cu un prieten în MULTIPLAYER și dublați distracția. Cine va câștiga mai mult?
Vrei o provocare? Încercați ELITE MODE dacă aveți ceea ce este necesar. Trage și sari ca un profesionist!
Bucurați-vă de joc într-un minigames pentru a vă multiplica monedele și obțineți bonusuri suculente și unelte.

DETALII CALITĂȚII
Foarte ușor de jucat și complet GRATUIT!
Interfață simplă și intuitivă. Săriți și trageți cu un deget!
Grafica 2D minunată, cu efecte HD fascinante de lumină și culoare. Îți va place acest joc runner!
Muzică bruta și efecte sonore care te fac să alergi și să sari chiar mai repede!
Sincronizați-vă cu profilul dvs. Facebook sau Google Play și împărtășiți scorul dvs. cu toți prietenii dvs.!

Alăturați-vă mii de jucători în această aventură interesantă! Nu veți opri filmarea, săriți și alergați. Joaca acum gratuit!

Screenshot Ramboat - Jumping Shooter Game APK

 Ramboat - Jumping Shooter Game APK Cover Ramboat - Jumping Shooter Game APK Cover Ramboat - Jumping Shooter Game APK Cover Ramboat - Jumping Shooter Game APK Cover Ramboat - Jumping Shooter Game APK Cover Ramboat - Jumping Shooter Game APK Cover Ramboat - Jumping Shooter Game APK Cover Ramboat - Jumping Shooter Game APK Cover Ramboat - Jumping Shooter Game APK Cover Ramboat - Jumping Shooter Game APK Cover Ramboat - Jumping Shooter Game APK Cover Ramboat - Jumping Shooter Game APK Cover Ramboat - Jumping Shooter Game APK Cover Ramboat - Jumping Shooter Game APK Cover Ramboat - Jumping Shooter Game APK Cover Ramboat - Jumping Shooter Game APK Cover Ramboat - Jumping Shooter Game APK Cover Ramboat - Jumping Shooter Game APK Cover
4.5 stars based on 41808 reviews
web hit counter