Sunday, February 18, 2018

 Frontback - Fotografii sociale  APK Download

Frontback - Fotografii sociale APK

76 from - 19.405 People

Android Apps and Games Downloader - APK Free - - - - - - - - - -
Title: Frontback - Fotografii sociale
Author: Frontback
Latest Version: 4.0.3 sau o versiune ulterioară
Last Update: 1 decembrie 2017


Download Frontback - Fotografii sociale APK from Frontback last update 1 decembrie 2017 and Dezvoltator Accesați site-ul Trimiteți un e-mail la support[@]frontback.me Politica de confidențialitate Mechelsesteenweg 455 Kraainem Belgium

Frontback - Fotografii sociale Alătură-te celei mai noi comunități pasionată de fotografii și discută despre Frontback cu prietenii.
Întotdeauna fotografiile Frontback vor fi afișate pe tot ecranul și îți permite să surprinzi mai multe fațete ale aceleași întâmplări în același timp. Combină fotografiile efectuate cu ambele camere (față/spate), dezvăluie mai multe detalii în cea de-a doua fotografie sau realizează postări elegante. Dacă preferi, poți face în locul acestora, o fotografie panoramică pentru tot ecranul.

Bucură-te de postările puse de oamenii din toată lumea, arătându-le, la rândul tău, momente personale, concerte, evenimente sportive, știri de ultimă oră sau doar locuri încântătoare. Află ce se întâmplă în jurul tău sau în orice loc de pe planetă!

NU NECESITĂ ÎNREGISTRARE
Creează propriile fotografii cu Frontback fără a te înregistra! Numai atunci când folosești oricare din caracteristicile publice ale aplicației, ți se va cere să te loghezi.

ÎMPĂRTĂȘEȘTE ÎN MOD PRIVAT CU ALȚI UTILIZATORI !
Alcătuiește propriile grupuri din membrii familiei, colegilor și prietenilor și postează pe Frontaback
într-un mod sigur și privat. Acum poți decide dacă permiți și altora să posteze alături de tine în același grup.
Fă-ți un grup pentru o ieșire nocturnă cu prietenii și permite oricui să împărtășească sau să păstreze memoriile cu ușurință sau creează un grup de familie cu care să împărtășești fotografiile bebelușului nou născut.

SOCIAL
Mărește grupul tău prin cunoașterea unor oameni interesanți, fă-ți noi prieteni și spune-le și altora unde ești sau ce faci împreună cu ei. Adaugă cu ușurință în aplicație toți prietenii de pe Facebook, Twitter sau agenda de contacte. De asemenea, poți comenta sau da un like postărilor! Aplicația poate fi descărcată de pe Google Playstore sau iOS App Store

Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne la support[@]frontback.me

Ajută-ne să traducem aplicația Frontback în limba ta, dându-ne un email la: translations[@]frontback.me

Screenshot Frontback - Fotografii sociale APK

 Frontback - Fotografii sociale APK Cover Frontback - Fotografii sociale APK Cover Frontback - Fotografii sociale APK Cover Frontback - Fotografii sociale APK Cover Frontback - Fotografii sociale APK Cover
4.5 stars based on 72458 reviews
web hit counter